2e etappe Riemst- St. Vith 18 juni 2011

Dag 2

Vanwege de lange rit van gisteren starten we pas om 9.30 uur.Licht geaccidenteerd, zo mogen we de eerste kilometers van dag 2 noemen.
Na ca 11km ligt de rivier de Maas voor ons en rijden we over de stuw richting Moelingen Vanaf dit plaatsje op een hoogte van ca 60 meter loopt het parcours nu gestaag op. Bij l’Abbaye de Val Dieu, de eerste 100 meter hoogteverschil hebben we dan te pakken, kunnen we wellicht even pauzeren.
In totaal zullen we vandaag, in een zevental beklimmingen,
telkenmale tussen 150 en 200 meter hoogteverschil moeten overbruggen, karakteristiek voor een rit door de Ardeense heuvels.

Dat was etappe nummer 2, we zijn straks weer 120km en 1400 hoogtemeters verder.
De berekende hoogtemeters wijken af van de gegevens die jullie op bikemap.net zien staan. Die berekening is over de gehele route tot Menton te hoog gewaardeerd en de juiste weergave van de hoogtemeters zullen daarom regelmatig in de beschrijvingen per rit vermeld staan.


Fiets route 772881 – powered by Bikemap 

One thought to “2e etappe Riemst- St. Vith 18 juni 2011”

  1. Hallo Mentongangers,

    De kop is er af iedere kilometer dichter naar het einddoel , al wordt het weleens moeilijk en denk je waar ben ik aan begonnen , denk dan dat je dit kan en doet , wees er van overtuigd dat er zeer velen zijn dit dit graag zouden willen en niet kunnen doen. Bevoorrecht ……. vul het zelf maar in .

    Het gaat jullie goed.
    Uut een winderig en nattig Schouwen Duuveland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.