3e etappe St.Vith-Koenigsmacker 19 juni 2011

Belgie, Luxembourg en Frankrijk

Op tijd gereed zijn voor het vertrek met toch een uitgebreide verzorging voor jezelf. Dat is een routine die we ons zo snel mogelijk moeten eigen maken. Vandaag in rit nummer 3, hoofdzakelijk door Luxemburg, starten we om 9.00uur. We rijden richting het drielandenpunt van Belgie, Duitsland en Luxemburg.
Verder gaat het deze dag, verspreid over de rit, in totaal ca 60 kilometers over plateau’s, alsmaar op en neer golvend. Het hoogste punt van de dag (ruim 550m) bereiken we al na ca 30km als we het dal van de Our verlaten.


Fiets route 771525 – powered by Bikemap 

2 gedachten over “3e etappe St.Vith-Koenigsmacker 19 juni 2011”

 1. Nico Delst,
  Ik ben woonachtig in de gemeente Woensdrecht ,het twewieler dorp van West-Brabant.
  De enige die ik ken van de Mentongangers is Cees en mijn mond viel danook open toen hij over jullie tocht vertelde.IK wens jullie goede reis en niet teveel zadelpijn.

 2. Lieve Frank en de rest van z’n peleton!!!

  Hopelijk lukt mijn reactie op deze barre,maar uitdagende stoere tocht!!Na een telefoontje met Dorin (Alexandra en Marcella zijn druk met werk en studie!!!!Spannend omdat het over een nieuwe baan en afstuderen gaat!!!!!!!!!!!!!!!,dus ik val ze nu even niet lastig!)
  ,hoop ik dat m’n reactie aankomt!!!
  Natuurlijk leef ik op afstand mee!!Wat een weer,maar wat een doorzetters zijn jullie!Waarschijnlijk zijn jullie wat voorzichtiger i.v.m. de regen én kijken jullie wat naar de natuur om te genieten…., en Frank :BIJ ELKAAR BLIJVEN!!!!!
  Tot nu toe gaat ie goed!!!!
  Ik vind het super wat jullie doen!!!!
  Dikke KUS vanuit Shake the Wallet!!!!En geniet ervan!!
  Franny

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.