4e etappe Koenigsmacker-Lunéville 20 juni 2011

Een goede morgen vanuit Frankrijk

Nu we gisteren de BeNeLux hebben verlaten en Frankrijk zijn binnen gereden is het vandaag tijd voor alweer rit nummer 4. Het aantal kilometers ligt boven de gemiddelde afstand, maar aan de andere kant vallen de hoogtemeters mee. De 4e rit is wat je noemt “Frans vlak”.

Aankomstplaats Lunéville is trouwens zeer de moeite waard. Ïn Frankrijk draagt het dan ook de titel “het Versailles van het Oosten”. Spijtig genoeg werd in 2003 tijdens een grote brand een deel van het kasteel verwoest, maar er wordt druk gerestaureerd.


Fiets route 771558 – powered by Bikemap 

3 gedachten over “4e etappe Koenigsmacker-Lunéville 20 juni 2011”

 1. Doordouwers, Kanjers en Duursporters,

  Wat een happening, deze sportuitvoering van de bovenste plank.
  Ik volg jullie verrichtingen met veel genoegen en bewondering.
  Ook veel bewondering heb ik voor Marcel Schouls jullie begeleider die, volgens mij, veel voor jullie moet regelen, petje af en diep respect.
  In de verte is de finish al in zicht.

  Succes,
  Anne de Bruijn

 2. Heb jullie uittocht vanuit ziekenhuis meegemaakt een ware happening ook voor andere mensen die rtc sd niet kennen maar pure wielren liefhebbers.Na de hoge koorts en de daarop volgende medicijnen ben ik weer aardig opgeknapt en mag ik naar huis maandag de 20e.Van huis uit zal ik jullie blijven volgen en de mooie verslagen lezen.Mannen veel succes en blijf aan de goede kant van de weg rijden bij afdalingen ze zetten voor jullie het parcours niet af.Volgende week krijg ik mijn 4e kuur en 14 dgn erna een ct scan dan weten we weer wat meer.Geniet van jullie tocht .

 3. Met bewondering lees ik de verslagen.
  Jullie zijn bikkels.
  Veel plezier en succes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.