6e etappe Le Valtin- L Isle-sur-le-Doubs 22 juni 2011

Bonjour messieurs les coureurs,

We zijn al toe aan rit 6.
Over onze aankomstplaats in deze rit is niet zoveel te vertellen, het is zeker  geen toeristenoord  en dat is dan weer te merken aan de hotel accomodatie. Die is namelijk niet van het aller modernste kaliber, maar als je moe bent slaap je overal.
Ook  bakker en  supermarkt zijn in dit dorp aanwezig.

Er is wel veel te “vertellen” over de voedingsnotitie van Adri Gerards en Leo Braber, die heeft bij mij  voor lekkere trek gezorgd. Ik zie dan ook met genoegen uit naar de lekkernijen die ons een hongerklop  zullen moeten besparen.
Ook  de voedzame  ” ingrediënten”  voor  de lunch wekken bij mij  al  eetlust op en na de stevige dagelijke  inspanningen zal de  “warme hap” zeker smaken.
Op  water/cola en brood en het ongetwijfeld lekkere avondeten alléén kan ik echter niet leven, vandaar dat ik me na de rit, ’s avonds, toch wel een uitspatting  zou willen permitteren in de vorm van een lekkere wijn of een heerlijke kelkvol bier.

Tot slot  nog een tip voor de “achterzak”. In plaats van de krentenbollen zou je kunnen overwegen om  …….tig  vacuüm verpakte “Westfriese krentenmikken (900gr per pak) te kopen (AH?). Ongeopend  blijven die behoorlijk lang houdbaar. Bij het ontbijt smeren, verpakken in b.v. mee te nemen boterhamzakjes en je hebt onderweg een prima vervanger voor de onvolprezen krentenbol.


Fiets route 771567 – powered by Bikemap 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.