Allemaal heel erg bedankt voor jullie steun!

Bste RTCers, Bestuur en leden. het heeft mij na het zware ongeval heel erg veel goed gedaan, de vele hartelijke steunbetuigingen zowel telefoontjes e-mail en sociale media.Dan werd ik gisternamiddag heel erg verast met een prachtige bos bloemen namens bestuur en leden RTC ers. Dit doet mij veel steun geven om de lange tijd te overbruggen voor dat ik weer samen met jullie zal kunnen fietsen. voorlopig moet ik 2 mnd in het z.g corset en heb ik ook nog veel last van concentratie verlies en evenwicht stoornis, dit vanwege de hersenschudding. ook dit zal zijn tijd moeten hebben. maar gelukkig ben ik weer thuis.Namens mijzelf en mijn vrouw Wies nogmaals bedankt.met vr. groet, Tiny en Wies van Terheijden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.