ARDENNENRIT

 

 

 

 

 

Leden,

Over 6 weken  op 11 juni staat de ardennenrit op het programma. Wij zijn inmiddels druk bezig met de voorbereiding en het in elkaar zetten van een mooie en leuke route met natuurlijk het nodige klimwerk erin.

De tocht zal vertrekken vanaf camping chalet weekend in Stoumont. Na afloop is er de gelegenheid om te douchen en er is een gezamenlijke maaltijd besteld. Vooraf opgeven is dus verplicht, en ga er dan ook vanuit dat een ieder die zich opgeeft dan ook aanwezig is i.v.m de gemaakte kosten.

De kosten voor deze dag bedragen 25 euro. ( koffie, maaltijd en douchen).We hebben wel een maximum aantal deelnemers moeten stellen, dus geef je snel op.

Een aantal leden hebben al aangegeven dat ze er een weekend van willen maken. Dit is mogelijk op deze camping, ze verhuren er stacaravans en toercaravans, een ieder graag zelf bespreken. Doe dit wel bijtijds want vol= vol.

www.campingchaletweekend.be

KLIK HIER OM LINDA JUMELET EEN BERICHTJE TE STUREN OM JE OP TE GEVEN

2 gedachten over “ARDENNENRIT”

  1. Was vast van plan om een weekend te gaan maar mijn kleinzoon komt logeren dus Franny wil/kan niet mee. Is er al een vertrektijd bekend en wie zijn de chauffeurs? Ik kan vier man/vrouw meenemen inclusief gedeeltelijk gedemonteerde fietsen.

  2. Frank,
    Ad regelt het vervoer vanuit zierikzee naar de ardennen. Verdere info volgt nog.

    Groetjes linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.