Bestuursvergadering

Beste Leden,

4 x per jaar komen wij als bestuur bijeen voor bestuursoverleg, zo ook afgelopen maandagavond. Wij waren te gast bij Jan Boot, want wij rouleren altijd zodat ieder een keer aan de beurt komt. Dit keer smaakte de cake die Jan’s echtgenote Bertha had gemaakt uitstekend en na de eerste kop koffie gaan we aan de agenda beginnen!

Altijd staan gebruikelijke punten op de agenda zoals bespreking van de notulen, de secretariële en financiële zaken en wat dies meer zij. Allemaal niet zo spannend, wel kunnen we tevreden constateren dat wij het financieel aardig voor elkaar hebben met een mooie reserve, maar eens over nadenken volgend jaar of we iets leuks kunnen bedenken.

Naast de gebruikelijke zaken hebben we ook de seizoenscijfers voor wat betreft ritten deelname geprobeerd te analyseren. Cees had een paar fraaie staatjes gemaakt waaruit wel voorzichtig een bepaald beeld naar voren is gekomen. Om iets beter geinformeerd te zijn hebben we als bestuur besloten een aantal leden te interviewen via e-mail om te kijken of wij nog beter mogelijke wensen en/of opmerkingen kunnen verwerken in het nieuwe tourseizoen. Vanzelfsprekend is het de bedoeling te proberen de deelnamegraad verder te verbeteren.

De toercommissie gaat in december en januari aan de slag met het programma voor 2013 en dat wordt dan als vanouds tijdens de ledenvergadering gepresenteerd.

Het zomerseizoen is al weer lang voorbij en het ATB/MTB seizoen is weer begonnen, ook hier hebben we gesproken over een mogelijkheid om voor startende ATB’ers een beginnersprogramma te ontwerpen.

De nodige zaken zijn dus weer de revue gepasseerd, het was een vruchtbare avond. Deels zullen jullie dus nog horen over specifieke zaken. Iedereen een goede wintertijd gewenst, al dan niet op fiets, ATB of spinnend dan wel anders sportend!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Wilbert, voorzitter RTC SD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.