De ardennen gangers van a.s. zaterdag.

Geachte deelnemers van de Ardennentocht van 4 Juni,

A.s zaterdag gaan een aantal deelnemers zich wagen voor een tocht in de omgeving van Luik, er gaan deze week al een aantal deelnemers bivakkeren op de Camping in Esneux waarvan we zullen vertrekken.W. Evertse zal zaterdag ons meenemen voor deze rit.

Inmiddels kan ik U ook mededelen dat ik een bus heb ,daar kunnen alle fietsen in dus laat even weten wie zijn/haar fiets in de bus mee wil geven , bij mij in de bus kunnen dan nog 2 personen plaats nemen, Marcel schittekatte is bereid te rijden , wie zich daar ook beschikbaar wil stellen laat het even weten.

De weersverwachting is hoop gevend men spreekt over 25 graden dus dat zou heel mooi zijn , laten we er een mooie dag van maken en zoals eerder is gevraagd geef even door wat je wil aangaande het vervoer van mens en materiaal.

Groeten

Leo Noordijk   soptho@zeelandnet.nl

 

 

 

8 gedachten over “De ardennen gangers van a.s. zaterdag.”

 1. Als onze fietsen van Harro en mij in de bus kunnen kan ik naast ons tweeen nog 2 personen meenemen.

 2. Mannen en vrouwen natuurlijk, ik ben er niet bij dit weekend, maar veel plezier en een mooie rit.

 3. Heren Menton gangers,

  Ja het moment kom steeds dichter bij , kan me voorstellen hoe dichterbij hoe meer je er mee bezig bent, ik denk dan terug aan de Alpenweken die ik verschillende keren mocht meemaken.
  Jullie voorbereiding is dusdanig dat het daar niet aan zal liggen,er zullen best momenten voorkomen die niet gemakkelijk zijn maar dat hoort erbij het kan niet altijd gaan zou als je graag zou willen , maar dat kan ook een uitdaging zijn en een stimulans om door te gaan , bovendien hebben jullie elkaar, je moet wel alleen de kilometers verteren maar er is een achterban .
  Luctor et Emergo letterlijk soms, maar wel boven . Van mijn kant wens ik jullie heel veel succes , ik zal jullie zeker volgen en dikwijls aan jullie denken.
  Het gaat jullie goed in de verdere laatste voorbereiding en kom gezond weer terug .

  Leo Noordijk

 4. Ik zou graag eens een keertje meerijden naar de Ardennen,zo te zien is er plaats genoeg als alle fietsen in de bus passen. Heb er nu al zin in!!!!

 5. Zoals gezegd ik kan rijden en er kunen er 3 met mij mee rijden,dus Frank neem plaats.Marcel de Vlieger wilde ook met me meerijden,zo komt mijn auto dus al bijna vol.

 6. Sorry….een beetje late reactie maar ik ben nog steeds aan het mail verkeer gewend. Als het nodig is wil ik of Huib ook wel rijden als de fietsen in de bus kunnen dan kunnen er met de wagen nog 2 mensen mee. Andere optie is als de fietsen niet in de bus kunnen neem ik ze mee op de auto en dan kan er evt. nog 1 persoon met fiets mee.
  Ik lees neem ik aan wel hoe de indeling gaat worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.