De MH2D 2016.

Beste Leden ,

De tijd vliegt , het lijkt nog maar even geleden dat we mh2d verreden hebben een altijd mooie tocht met een mooi aantal deelnemers het is een van de beste gezamenlijke buiteneilandelijke ritten.

Ook dit jaar staat weer een mooie tocht te wachten deze zal , anders als we gewoon zijn niet op Zaterdag , maar op Zondag 18 September plaats vinden .

Waarom ???  De paar laatst verreden edities op Zaterdag gingen altijd door België en er kwamen steeds meer geluiden de meer Nederlandse editie eens te rijden en die is altijd op Zondag dus vandaar deze keuze , de afstand is de zelfde n.l. 120 km of de kortere versie naar gelang waar de ambitie ligt.

Vanaf a.s. Vrijdag is er weer de mogelijkheid om in te schrijven en zou dan willen voorstellen om degene die deze tocht mee willen maken zich bij mij via de mail te melden dan zorg ik weer voor een collectieve inschrijving de  kosten zijn nog niet bekend .

Het aantal toegestane deelnemers is max. 10.000 , ik hou als einddatum  Zaterdag 14 Mei aan , na deze datum schrijf ik niet meer in dan moet men indien er nog plaats is zelf voor de inschrijving zorgen .

Wees er van overtuigd dat dit een heel mooie tocht is , goed georganiseerd , goede verzorging , na afloop goede douche gelegenheid en niet te vergeten na een lekkere douche heel veel gezelligheid met swingende muziek ,de meeste keren altijd prima weer gehad dus wat let je , ga mee .

Klik hier om Leo Noordijk een berichtje te sturen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.