Decathlon Classic in Vlaams Brabant

Dit jaar heb ik ingeschreven op 4 cyclosportieve tochten van Bpost, de Belgische Post. Na gisteren heb ik er inmiddels 3 achter de rug en kan ik zeggen dat de organisatie van die ritten voortreffelijk is. Gisteren, 9 augustus, reed ik m’n derde tocht, de Decathlon Classic, 169, 8km met 17 klimmetjes.
De liefhebber kan m’n verslagje lezen via;

http://communities.zeelandnet.nl/clo/nieuws/item/72424

One thought to “Decathlon Classic in Vlaams Brabant”

  1. Mooie rit Cees, behoorlijke afstand in een op en af ritme want dat is vermoeiend, het is daar weer heel anders klimmen. In 2009 ben ik daar met Michiel ook een keer wezen fietsen en verbaasde me ook over het afwisselend landschap.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.