Districtsvergadering NTFU Zeeland

Twee bestuursleden hebben de districtsvergadering NTFU Zeeland bij gewoond.

Het  vergaderen was niet ons doel, maar alleen de leden passen daar gingen we voor. Het is een regel al jaren dat alleen op die dag de (inmiddels )ouderwetse TEP boeken, Toerboekjes en lede passen daar opgehaald kunnen worden.

Inmiddels is er in de linker kolom een link op deze site met een verwijzing van allen bij de NTFU aangemelde Toertochten.  Dus om nu met 140 dikke TEP boeken eerst naar Schouwen-Duiveland dan opslaan en dan weer naar de ledenvergadering te mee te zeulen waar er vervolgens meer dan de helft overbleef , is vorig jaar besloten om deze niet meer te bestellen. Te meer omdat de leden die er dan nog een mee nemen er vervolgens niet meer naar keken.

Bij binnen komst zagen we ons stapeltje al liggen en onze gedachte ging uit van gaan we terug weer wachten voor de Sluiskilbrug heen meer dan 20 min, of zullen we vergaderen tot het laatste is besloten.

De vergadering duurde hooguit tien minuten daarna een uit leg van over de verandering Organisatiestructuur NTFU . Voor Zeeland veranderd er niet veel simpel gezegd wordt het district nu regio met een viertal vertakkingen Walcheren (waaronder wij vallen) Beveland Oost en West Zeeuws Vlaanderen.

Een opmerkelijke verbetering lijkt mij dat de TEP boeken en de ledenpassen  in het vervolg naar de verenigingen gestuurd worden.

Na de pauze kwam voor ons als fietser het mooiste gedeelte.

Uitleg en demonstratie “Bepaal de ideale fietspositionering” Presentatie van Jim van Tiggelen van Specialized gebaseerd op de methodiek: Body Geometry Fit Integration Technology. Pff mond vol maar o zo interessant.

Het is na de meting nu zeker (wat ik altijd al dacht als je er achter zat) dat onze secretaris een smal kontje heeft en dat voor zo’n grote man.

Zijn zitbotjes zijn gemeten om zo het perfecte zadel te kunnen bepalen, bij Frank was dat 11,5 cm maar of daar zadels voor waren ??? Een klein mannetje daar na kwam breder uit zo zie je maar dat iedereen een andere zit heeft.  De tendens is echter wel, zo vroeger een 130 mm zadel standaard was men nu meer naar breder gaat om de zit te verbeteren.

Meerdere zaken zijn aan de orde geweest echt zeer interessant. Wil je meer weten Kijk op de site van Specialized  http://www.specialized.nl/nl/nl/hub/bgfit

Waarschijnlijk zullen er wel meer bedrijven of fiets merken zijn die dit aanbieden maar die avond  werd verzorgd door Specialized dus vandaar ook deze reclame.

Ik ga de test zeker doen.

Rest me nog u te vermelden dat de NTFU passjes uitgedeeld worden op onze leden vergadering. Waarschijnlijk op 26 februari???

 

One thought to “Districtsvergadering NTFU Zeeland”

  1. Nou Johan, bedankt voor dat smalle kontje maar dat lijkt toch verdacht veel op ongewenste intimiteit. Ik zal dit aanhangig maken bij de commissie die de NTFU hier speciaal voor in het leven geroepen heeft(is gisteravond nog genoemd).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.