Een nieuw jaar

Beste leden,

Aller eerst wil ik u namens het bestuur van RTC een voorspoedig en gezond 2018 toe wensen met veel fiets plezier.

Zoals aan het begin van een jaar zal weer een ieder zijn doelen voor het komende jaar al in gedachten hebben , of dit grote cyclo’s in verre oorden zijn of lekker in het Zeeuwse km maken, ieder vind zijn plezier op een andere wijze.

Het komende seizoen zal RTC de veiligheid in de vereniging en toertochten nog meer willen benadrukken.

Om te beginnen bied Jan de Jonge tweewielers onze leden een clinic van een avond aan om de eerste hulp aan de techniek van je fiets onderweg te kunnen verlenen, zodat je veilig thuiskomt ,wat voor zowel jezelf als je mede fietsers het plezier vergroot, we hebben allemaal wel eens staan toekijken hoe “snel “ er een bandje gewisseld wordt.
Ook word er aandacht besteed aan het preventieve onderhoud aan je fiets, dit voorkomt veel narigheid onderweg.

Als je mee wilt doen aan deze clinic die door Jelle Jumelet word gegeven en waar je in 1 avond eerste hulp aan je fiets kan verlenen en misschien ook een ander kan helpen onderweg geef je dan per mail op bij mpvdvelde@zeelandnet.nl, voor 1 februari 2018.

De bedoeling is om deze avond plaats te laten vinden op 23 februari, mochten er veel aanmeldingen zijn dan zullen we in overleg een 2e datum bepalen zodat een ieder die hieraan wil deelnemen de kans krijgt.

Nogmaals veel fietsplezier en gezondheid in 2018.

namens het bestuur.