de wielertoertocht van Goeree-Overflakkee

Date/Time
Date(s) - 10/09/2016
All Day

Location
Middelharnis

Categories


Start- en finishplaats: Diekhuusplein, Middelharnis.

RTC Leden gaan zelf naar Middelharnis waarna we wel gezamelijk willen vertrek om 9 uur

De GO-Classic start bij het Diekhuusplein, aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Hier finisht u ook. Over het Beneden Zandpad staat een grote start- en finishboog en langs de weg vind je reclameborden, vlaggen en ander promotiemateriaal van de sponsors.

Parkeren

Het Diekhuusplein en de omgeving van het Edudeltacollege zullen voor autoverkeer afgesloten zijn. Op korte afstand zijn echter voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zullen bij het binnenrijden van Middelharnis worden aangegeven. Verkeersregelaars zullen zo nodig voor begeleiding zorgen. Volgt u de aanwijzingen voor het parkeren op! Vanaf de parkeerplaatsen is het maar enkele minuten fietsen naar de start- en finishlocatie.

De parkeerplaatsen liggen deels in en deels rond Middelharnis. Zie daarvoor het overzichtskaartje hieronder. De parkeerplaatsen zijn genummerd: P1 (Koningin Julianaweg 45 Middelharnis, bij het gemeentehuis), P2 (Rottenburgseweg 25 Middelharnis, bij de Rabobank) en P3 (Korendreef 15 Middelharnis, bij Tieleman Keukens).
Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.