FATBIKE TOCHT

Vandaag stond de fatbike tocht op het programma. Voor de meeste deelnemers een totaal nieuwe ervaring. Rond 12:30 uur hadden 16 heren en 1 dame zich verzameld bij LEO BBB, waar we eerst even bij gepraat hebben, de meesten hadden elkaar al een tijdje niet gezien na het einde van het wegseizoen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en een heerlijk stukje appeltaart. Om 13:00 uur was iedereen voorzien van een fatbike en hadden we hem allemaal afgesteld op de goede hoogte. Klaar voor vertrek, Na een korte toespraak van onze gids Leo zijn we vertrokken. Ik had Leo van te voren gevraagd zijn route iets aan te passen en het culturele te beperken, tja ik ken de meeste mannen al langer. Het was een mooi gevarieerd rondje. Bos, weg strand, van alles wat. Voor sommigen was het afzien, voor al op het strand. Aan het eind de route nog wat moeten aanpassen, want het trek pondje wilde ons niet aan de overkant brengen. Eenmaal terug gekomen bij LEO BBB onder het genot van een hapje en een drankje zijn er nog wat sterke verhalen verteld.Terugkijkend op een super leuke middag. Bedankt LEO voor de mooie tocht.

P.S zoals jullie lezen, hoeft een verslagje van een tocht niet lang te zijn en zeker niet veel van jullie tijd te kosten, maar is zeker leuk om terug te lezen. Dus schroom niet om na de volgende tocht eens achter de pc te gaan zitten en een verslagje te schrijven van de tocht. We kijken uit naar jullie verhalen.

Groetjes Linda


One thought to “FATBIKE TOCHT”

  1. Het was een mooie ervaring: het zachte zand oprijden zonder direct over de kop te gaan. Het gaat dan wel niet zo hard maar je komt met deze fatbikes overal doorheen.
    Linda, Ad en Leo bedankt voor de organisatie en begeleiding, had het niet willen missen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.