GO Classic 2014

Zaterdag 13 september jl. hebben Eric Groenendijk en ik (Wim Fonteine) met nog ruim duizend renners de GO-Classic tocht gereden.

De GO-Classic is een wielertoertocht, die in 2014 voor de tweede keer is gehouden. De toertocht vindt grotendeels plaats op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De naam van de tocht verwijst naar de afkorting van het eiland Goeree-Overflakkee.

De organisatie van de GO-Classic is in handen van de Rotaryclub Goeree-Overflakkee, in samenwerking met oud-wielrenster Leontien Zijlaard-van Moorsel. Met het inschrijven voor de GO-Classic steun je Leontien Foundation, de stichting die Leontien eind 2008 heeft opgericht met het doel meisjes en jongens met eetstoornissen te helpen. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar lokale goede doelen.

Het was een erg mooie tocht die perfect was uitgezet en op de stopplaatsen was veel koek en zopie, inclusief live-muziek, aanwezig.

Erik en ik hebben een persoonlijke ‘clinic’ gehad van Leontien. Met Leontien hebben we ‘afgesproken’ om niet alle details wereldkundig te maken! Zoals jullie op bijgaande foto’s kunnen zien is de meest gangbare pose op de gevoelige plaat vastgelegd.

14-9-2014

Wim Fonteine

2 gedachten over “GO Classic 2014”

  1. Jaja ze heeft jullie uitgeknepen zo te zien

  2. Volgens mij wordt Erick ergens geknepen en weet hij niet of hij het leuk moet vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.