Leo Noordijk aan kop in Eregalerij na 6 seizoenen clubcompetitie.

In 2007  is de RTC begonnen met een jaarlijkse clubcompetitie in het zomerseizoen gedurende de periode maart tot oktober. Na 6 seizoenen competitie willen we graag laten zien wie we in die periode als trouwste deelnemers hebben mogen begroeten. Daarom hieronder een ranglijst van de top 25.                                      Eregalerij

Fier aan kop staat Leo Noordijk met Jan Hillebrand en Aren van Wezel op “zilver en brons”. In de top tien zijn ook Tonny Vaes, Cok Deering en Ab Heijboer vertegenwoordigd, terwijl zij in de eerste jaargangen van de clubcompetitie nog niet in het ledenbestand van de RTC waren opgenomen. Voorwaar een geweldige klassering dus. Op plaats 22 staat ook Fred Teunisse nog hoog genoteerd. En dat ondanks het feit dat Fred jammer genoeg vanwege gezondheidsproblemen de laatste 2 seizoenen amper van de partij kon zijn. Het laatste nieuws omtrent Fred is zo mogelijk nog spijtiger omdat hij vanwege diezelfde gezondheidssituatie nooit meer deel zal kunnen uitmaken van ons peloton. Fred, het ga je goed, we zullen je missen.

Op plaats 36 prijkt de eerste dame; Linda Jumelet. Wij verwachten dat Linda volgend seizoen concurrentie zal krijgen van Reza vd Wouw (40e)die op slechts 7 punten staat, maar dit seizoen vanwege een zwangerschap nooit aan de “start” stond. Het was trouwens toch een vruchtbare tijd voor de damesleden, want ook Janneke Ruitenbeek en Leonie Ton zijn inmiddels jonge moeders. Twee aspirantleden hebben we ook al in beeld trouwens.

Als veelbelovende nieuwkomers, pas lid sedert 2010 of 2011, maar opvallend qua deelname en daardoor hoogstwaarschijnlijk ook volgend jaar sterke stijgers noemen we tenslotte nog, Marcel de Vlieger (37e),Piet Schneiders (39e),Huug Winfield (46e), Renée Verwijs (52e). Kimball Nelemans en Annette vd Voort die dit seizoen voor het eerst meefietsten lieten met respectievelijk  51 en 30 punten ook indruk achter.

De RTC toercommissie is alweer bezig met het zomerseizoen 2013 en zal, zoals elk jaar, gaan zorgen voor een ambitieus en uitdagend programma dat het gebruikelijke voor “elk wat wils”  biedt. Tevens hopen we dat de weersomstandigheden in 2013 aanmerkelijk beter zullen zijn dan dit jaar. Dat zal de deelname aan de club activiteiten gegarandeerd ten goede komen.

2 gedachten over “Leo Noordijk aan kop in Eregalerij na 6 seizoenen clubcompetitie.”

 1. Leo gefeliciteerd met deze eervolle vermelding!! Vooral die foto erbij is geweldig.

  Het bericht van Fred vind ik echter erg heftig…. Tuurlijk wisten we dat het minder ging met je Fred, maar dat je nu helemaal niet meer kunt meefietsen met de RTC’ers vind erg verdrietig. Sterkte!!!

  De foto’s van de kids zijn super 🙂
  Pelle op de fiets en Lennon in fietstenue, het kan niet toepasselijker.

  Mannen en meiden; hopelijk tot volgend fietsseizoen.

  Groetjes van Reza.

 2. Sorry vergeet ik helemaal om Jan en Aren ook te feliciteren!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.