MH2D

Dames en Heren,

18 leden hebben inmiddels zich ingeschreven voor de Mh2d op 18 September . Een mooi aantal waarvan jolanda als enige dame aan de strat zal verschijnen. Inmiddels hebben alle ingeschrevenen een startnummer ontvangen van mij.

Ik zal trachten om weer een bus te regelen waar alle fietsen weer in kunnen dan is een fietsenrek overbodig . Hoe de verdere logestiek zal gaan zal nader bekend worden . Voor iedereen is de afstand 120 km , maar het is altijd mogelijk de rit in te korten .

Deze tocht kent altijd een hoog gezelligheids gehalte , zeker bij mooi weer, ook de organisatie altijd alles uit de kast om deze dag te doen slagen doordat veel vrijwilligers zich inzetten.

De kosten zijn per persoon € 12.50 waarvan € 5 borg is voor het plaatje dat je na de rit kan inleveren en je € 5 weer terug krijgt.

Omdat ik jullie heb ingeschreven wordt het inschrijfgeld van mijn rekening gehaald , inmiddels hebben een aantal leden al aan mij terug betaald, ik zou jullie willen vragen voor degene die nog niet betaald hebben dit te doen op rek.nr 810915138. Verder hou ik jullie op de hoogte als er ontwikkelingen zijn aangaande deze tocht.

 

Groeten

Leo Noordijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.