Mooie MTB tocht in Hulst.

Afgelopen Zondag hebben een drietal leden deelgenomen aan een schitterende MTB tocht in Hulst , we mogen niet ontevreden zijn met dit aantal met een ledenbestand waar menige vereniging jaloers op zou kunnen zijn, is het een mooi resultaat , meer moeten er ook niet meegaan want voor je het weet ben je elkaar uit het oog verloren . Het zou ook de velen vrijwilligers op die dag meer werk geven alhoewel er een heel peloton zich voor ons in de kou, zonder morren en vriendelijk voorzagen ze ons van warme drank en aanverwanten .  Een van de vrijwilligers gaf ons te kennen om volgend jaar weer van de partij te willen zijn , ik vroeg is dan vier niet te veel we zijn nu in ieder geval met drie . Nou even stond hij te kijken of ik niet van een andere Planeet gekomen was . Dat was bij de laatste stop waar we getrakteerd werden op een heerlijk likeurtje .

Onder werkelijk heerlijke weersomstandigheden een mooie tocht gereden zeer goed verzorgd en gevarieerd iedere mtb’er kan deze rit rijden door de bossen over paden verhard en onverhard weinig of geen hoogte verschil , ook over de vesting is apart om dit te fietsen . Maar wat jammer dat er geen animo meer is om deze tochten met meer leden te fietsen , ik vraag me steeds meer af moet ik nog wel lid blijven van RTC wat bind het nog , neem nou de oproep voor 4 vrijwilligers voor de Strandride 29 december a.s. zeggen en schrijven 1 man heeft zich gemeld .

Ik weet wel ieder zal zijn haar of reden hebben maar waarom is men dan lid van een vereniging , ik vergelijk het weleens met iemand die wil gaan voetballen schaft alles aan , schoenen , shirt , broek en trainingspak betaald zijn lidmaatschap , maar ik kom niet voetballen . De toercommissie doet z’n best of Bestuur zij kunnen ook geen meer animo creëren , jammer maar het is zo als het is .

Om wat vrolijker afte sluiten wij hebben afgelopen Zondag geweldig genoten van de gastvrijheid en de vele vrijwilligers .

Groeten

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.