Nog 70 dagen

Rtc’ers,

De vakanties staan voor de deur er op uit en lekker ontspannen en genieten. Inmiddels hebben we de langste dag ook alweer achter de rug het gaat snel .  Ook het fietsprogramma van rtc is al over de helft . Er zijn weer een flink aantal klassiekers verreden van de ver. , maar we hebben nog een mooi vooruitzicht voor we aan de sluitingsrit toe zijn.

Heb nog eens naar het aantal deelnemers gekeken voor de Ride For the Roses die Zondag 7 september verreden wordt maar dat valt tegen ,vergeleken met de vorige editie is dit erg mager heb me wel afgevraagd waarom dit deze keer minder aanspreekt bij onze leden , ik zou geen specifieke reden weten eigenlijk , je kan van alles bedenken , te duur , te veel aanbod van goede doelen , de negatieve publiciteit van de Alp , maar wel jammer , ik hoop dat er toch een aantal leden zich zullen inschrijven want we rijden voor degene die door kanker niet kunnen fietsen en die heel graag zouden willen. Een gedeelte gaat ook naar kika is het dan niet mooi een rit te fietsen voor hen waarbij de toekomst nog moet beginnen , heb destijds een aantal keren uit hoofde van mijn beroep patiëntjes naar Sophia gebracht ,  daar  zag je wat die kinderen door moeten maken en zo ziek zijn , en hoop je zo dat zo’n kind genezen zal en weer toekomst zal hebben. Dus ik heb me met 12 anderen leden ingeschreven , wie volgt , fijne vakantie en kom weer gezond terug .

4 gedachten over “Nog 70 dagen”

  1. Goed dat je er aandacht aan schenkt Leo, het magere aantal RTC deelnemers steekt inderdaad schril af tegenover ons forse ledenbestand.

    Ik denk met weemoed terug aan de meer dan 50 RTC-ers die bij de vorige editie van de RFtR aan de start kwamen.

  2. Leo, het inderdaad een ronduit slechte score met zoveel actieve leden. Zelf fiets ik met ons bedrijf mee. Eigenlijk hoop ik dat er meer leden zijn die dit doen zodat het aantal RTC-ers toch hoger ligt.

  3. Leo ik regel al 5 jaar namens GMB de deelname aan de Ride For the Roses ook dit jaar doen we weer met ongeveer 20 man mee, ik vind ook dat er zo veel mogelijk leden voor dit goede doel een inspanning moeten doen zeker als dit in ons gebied is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.