R T C start in Zierikzee met 2 fiets groepen op zondag morgen.

De Zomertijd is weer begonnen dus de hoogste tijd om op zondagmorgen in Zierikzee weer met twee fietsgroepen te gaan starten.

Zondag 10 april start gewoon net als altijd om 9 uur de Toer fietsclub bij het Sportpark “Den Hogen Blok”  te Zierikzee.

De Recreatie groep start een kwartier later om 9:15 ook bij het Sportpark Den Hogen Blok.

Beide groepen worden begeleid door één van onze pas afgestudeerde Wegkapiteins.

Alleen in de vooraf geplande toertochten volgens onze Toertochtenkalender zal er wel gezamenlijk worden gereden.

4 gedachten over “R T C start in Zierikzee met 2 fiets groepen op zondag morgen.”

 1. Gaat het 2 groepen idee weer mislukken.
  Afgelopen Zondag 9.15 geen wegkapitein,had met Gerrit afgesproken met de tweede groep te rijden nu het bleef bij 2 man zijn toen maar samen gaan rijden.

 2. Hallo Piet,

  Afgelopen hemelvaartweekend waren nogal wat leden op vakantie, we moeten nog even volhouden. Als het goed is wordt er binnenkort een schema opgesteld voor wegkapiteins die de tweede 9.15 groep onder de hoede neemt. de RTC heeft er baat bij dat ook leden blijven fietsen die om wat voor reden dan ook er niet meer voor voelen om met de eerste groep mee te gaan. Ook al is het begin moeizaam uiteindelijk ben ik er zelf nog steeds van overtuigd dat deze optie aan de wens van een aantal leden zal voldoen.

  In ieder geval bedankt voor je reactie en inspanning. Goed dat Gerrit er ook was.

 3. Piet, goed dat jullie zondag toch samen gereden hebben. vanuit de vereniging zullen we een schema maken zodat er een wegkapitei is om jullie te begeleiden.
  Mocht dit om welke reden dan niet lukken kunnen degene die met de recreatie groep fietsen dit ook onderling afspreken en toch samen fijn fietsen.

 4. Beste leden,
  Ivm de Pinksteren is er op de zondag geen begeleiding voor de recreatie groep gepland. Op maandag ben ik er zelf om 09.15 te vertrekken. Tot zondag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.