RTC- leden rijden TMZ wedstrijden.

John Janse, Leo Jumelet en Reinier van der Does pakken bij Trimbelangen Midden Zeeland regelmatig hun wedstrijdjes mee. TMZ een van de grootste vrije wielerbonden van Nederland kent een viertal categorieen. Amateur A en B, de 40 plussers/Masters en de S/P dat staat voor Starters of Plaatselijke coureurs, zij rijden wedstrijden over 60km (A), 50km (B en 40+) en 25 tot 35km (S/P). Inmiddels zijn de eerste drie trainingswedstrijden verreden en bij de Amateurs A pakte John Janse een 12e, 11e en een19e plaats mee. Bij de Amateurs B wist Reinier van der Does éénmaal een 9e, maar ook tweemaal een mooie 3e plaats te behalen. Bij de 40+ Masters tenslotte reed Leo Jumelet zich naar de 10e, 11e en 16e plaats.
Leo Jumelet vertelde al eerder dat hij de RTC trainingsritten en Toertochten beschouwt als gezellige en ontspannen ritten. Ook Reinier van der Does, hij is nog maar sinds eind vorig seizoen lid van onze vereniging, gaf aan dat hij de Openingsrit van j.l. zondag als zeer prettig ervaren heeft. Meerijden in zo’n groep op een klein verzetje betekent voor hem een snel herstel van de wedstrijdinspanningen, zo legde hij uit.
Evenals bij de RTC is er bij de TMZ sprake van een toestroom van leden.Mogelijk biedt het aan jongere RTC hardrijders de kans om zich ook eens te meten met wedstrijdrijders. Als je aan wedstrijden van TMZ zou willen deelnemen dien je overigens wel te beschikken over een licentie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.