Soms heeft een mens geen keus.

Je kunt van het een op het andere moment in een achtbaan komen van gevoelens , onzekerheid , angst , hoop en wat er verder allemaal in een mens kan omgaan.   Wie kent er niet iemand die in zijn of haar omgeving hiermee moeten omgaan . Ook in onze ver. zijn er mensen die deze emoties kennen, de scheidslijn tussen vreugde en verdriet is dan flinterdun en dan kan aandacht en gehoor helpen om het gevoel te krijgen dat er medeleven is .

Dit kan voor betrokkenen heel veel betekenen onze ver. doet dat in de vorm van een kleurig boeket die namens het Bestuur en Leden bezorgd wordt in periode van blijdschap en ondersteuning ,  ook in de afgelopen periode zijn deze bij leden bezorgd, een klein gebaar dat er aan deze mensen gedacht wordt . Laats nog bij Leo Braber en recent bij Wim Evertse . Deze mensen hebben te kennen gegeven dat dit gebaar hen goed doet en willen via deze weg Bestuur en leden hiervoor hartelijk bedanken.

We wensen allen die vechten en strijden heel veel sterkte, ook voor hun geliefden, en dat er ondanks alles er nog mooie momenten zullen zijn die beter werken dan welk medicijn ook.

Groeten .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.