Stil, Stil, Stil……….

Beste Leden,

Stil , ja wat het gezamelijk fietsen betreft is het stil, het seizoen ligt al een tijdje achter ons , de afsluiting was als van ouds weer gezellig en goed bezocht. Het was weer terugkijken wat het seizoen gebracht heeft , we kunnen terugzien op een gevarieerd programma wat ons is aangeboden.  Het meest in het oogspringend was toch wel de tocht Zierikzee naar Menton , we hebben iedere dag weer kunnen meegenieten van de verschillende verhalen die ons via de moderne media bereikte . Hoe de mannen met slecht weer moesten afrekenen , de uitdaging bracht mensen ook soms dicht bij zich zelf, en aan de andere kant ook weer dicht bij elkaar , in de vorm van elkaar er door slepen op de moeilijke momenten die er ongetwijfeld geweest zijn, al zal de een die meer gehad zal hebben dan de ander, maar het was een voor allen en allen voor een, ik denk dan in bizonder aan Harro die moest opgeven vanwege problemen met de knie , toen was het ongetwijfeld allen voor die ene om de teleurstelling te verwerken. Heren het is al veel gezegd maar nogmaals chapeau.

Ook aandacht die door welke reden ook het seizoen niet aanwezig konden zijn of  in de loop daarvan moesten afhaken , hetzij door een blessure of ziekte om welke andere reden dan ook , ze zijn niet vergeten regelmatig is er wel contact geweest of is er op de een of andere manier aandacht geschonken aan de desbetreffende. Namen noemen is altijd wat moeilijk je vergeet snel iemand  maar we weten wie het zijn , vanaf deze plaats hopende dat jullie er allemaal weer bij zullen zijn in het nieuwe seizoen mocht U nog herstellende zijn van harte beterschap en voor hen die het allemaal nog onzeker is veel sterkte en hoop.

De toercomm. is volop bezig om v00r 2012 weer een mooi programma samen te stellen,er zijn weer bekende ritten die een hoog houdbaarheids gehalte hebben er staat nog steeds geen, tenminste houdbaar tot . Er zijn ook ritten die nieuw zijn die nog nooit op het programma staan ,zo zijn er contacten met een bepaalde groep om een mooie tocht te rijden , welke dat is,  U krijg het t.z.t te horen het moet allemaal nog wat verder uitgewerkt worden.  Ook zijn er nog wat dingen die aan opzet veranderen . Het zal vreemd zijn dat Cees geen deel meer uitmaakt van de comm., hij zal samen met Tiny er meer op uit gaan in 2012  en bovendien zal er tijd zijn voor Stijn zijn kleinzoon . Cees ik hoop dat jij en Tiny met volle teugen zal kunnen genieten van de plannen die jullie voor ogen hebben.

Gelukkig hebben we Ab Heijboer binnen de comm. kunnen halen waar we de overtuiging van hebben dat hij een positieve bijdrage kan leveren en we als commissie blij mee zijn , Ab welkom, en we hopen dat we met jou inbreng een mooi en gevarieerd seizoen kunnen neer zetten.

Ik begon mijn verhaal door te zeggen dat het stil is , stil in de zin dat we niet meer met elkaar fietsen maar in ons prive leven is er altijd wel iets , misschien ook wel iets waar je stil van wordt , mocht dit negatief of positief zijn allen heel veel goeds en moed , want moed is eigenlijk hetzelde als doodsbang zijn , moed betekent dat je bang bent , maar toch doorgaat , luctor et emergo.

Mag het U allen heel goed gaan en ook voor degene die belanrijk zijn in jullie leven.

Groeten namens de Toercomm.

Leo Noordijk.

3 gedachten over “Stil, Stil, Stil……….”

 1. Beste Toercommissie,

  Al ben ik maar een zomerse meerijder, toch wil ik jullie bedanken voor jullie activiteiten van het afgelopen jaar. Jullie hebben mij ( en waarschijnlijk ook vele anderen) een groot aantal plezierige uurtjes op de fiets bezorgd. Ik hoop dat dit volgend jaar ook weer het geval mag zijn. Ik wens jullie een welverdiende winterslaap toe!

 2. Leo en overige leden van de toercommissie
  Hartelijk dank voor je woord van welkom. Ik hoop dat ik van mijn kant een bijdrage kan leveren in de commissie en om tevens iets terug te doen naar de vereniging toe voor alle mooie fietsmomenten die ik heb mogen beleven (en hopelijk nog zal beleven) dankzij de vereniging.
  Cees vervangen in deze is natuurlijk een prestatie van buitencategorie, welke denk ik ook niet te evenaren is.
  Ik zal het dan ook ik niet proberen, maar op mijn manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren en een aanvulling in de toercommissie te zijn.
  Ik ken een beetje het klappen van de zweep binnen de organisatie van een sportvereniging.
  Heb tijdens mijn jarenlange atletiekloopbaan bij Delta Sport diverse funkties, w.o bestuur en wedstrijdorganisatiecommissie, bekleed.
  Ik hoop en zal proberen dat de RTC van deze ervaring de vruchten kan plukken.

 3. Ik heb ook genoten van de tochten die ik heb meegereden, altijd erg gezellig.
  Ben zeer benieuwd naar wat er uit enquette is gekomen en of er volgend jaar enkele tochten op de zaterdag zijn. Nu maar weer in winterslaap, nou ja, na het lezen van stuk van Cees Lodewijk over zijn trainingsopbouw ben ik als afwisseling weer begonnen met hardlopen.
  Op naar 2012 !!!!!!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.