Strandtocht MTB 29 December.

Rtc’ers,

Voor de eerste keer wordt er op Donderdag 29 December om 0.9.30 uur een mtb/atb strandtocht verreden op de kop van Schouwen georganiseerd door het Bestuur van de Delta RFTR , dus een winterse versie . Zoals gezegd voor het eerst ,het doel is duidelijk , geldelijke middelen bijeen  brengen voor onderzoek en bestrijding van kanker ,een ieder van ons kan er mee te maken krijgen wie kent er niet iemand die worstelen met deze ziekte , helaas zijn er ook onder onze leden die getroffen zijn door deze vreselijke vijand of er zelfs niet meer zijn . De Zeeuwse versie doet het landelijk gezien altijd heel goed , wat net zoveel betekent dat er hier veel aandacht voor is en meeleeft .

De afstanden zijn 20 en 40 km dus ook voor hen die geen grotere afstand wil rijden is er een mooie rit uitgezet deels over het strand en deels door de domeinen . Heel veel instanties hebben hun medewerking toegezegd zoals de Gemeente Schouwen- Duiveland de brandweer die met de strandjeep indien nodig hulp kan bieden ook een Verpleegkundige bied haar diensten aan die dag , het Ned. Rode Kruis , het Klimbos dient als rustpost met de nodige warme dranken  . De Plusmarkt van Scharendijke zet een bus neer voor mensen die hun statiegeldbonnen willen doneren voor dit doel evenals de Jumbo in Nieuwerkerk. Ook Staatsbosbeheer heeft haar medewerking toegezegd. Ook voor hen die pech hebben met hun fiets is er ondersteuning.

De Brandweer zal bij terugkomst zorgdragen voor het afspuiten van de fietsen , de start zal plaatsvinden vanaf het Strandpaviljoen Brouw v.h. De Kous , dus de eerste km’s gaan verhard zodat men lekker warm kan draaien voor het strand bereikt wordt . Het Bestuur hoopt dat er op deze morgen heel veel Rtc’ers mee gaan doen en dat men Vrienden Kennissen hiervoor tussen de wielen krijgt . De start is vastgesteld om 0.9.30 uur

Groeten .
Kijk hier voor meer informatie en inschrijven

 

 

One thought to “Strandtocht MTB 29 December.”

  1. Leo, dit is een prachtig initiatief om ook een winter edititie van de RFF tehouden.
    Als RTC-ers moeten wij zo’n evenement ook steunen en meedoen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.