Tijd van gaan

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen : als bestuurslid en secretaris van de RTC ben ik bij de volgende ALV aftredend en niet herkiesbaar.
Ik heb het werk zeven jaar lang met veel plezier gedaan en daarbij ook altijd het contact met de andere bestuursleden als zeer prettig en motiverend ervaren. Het is nu aan een nieuwe secretaris om met ingang van het seizoen 2017/2018 mijn werk over te nemen. Op zich valt de hoeveelheid werk best mee: agenda ‘s opstellen en notuleren bij bestuursvergaderingen en de ALV , de ledenadministratie bijhouden in samenwerking met onze onvolprezen penningmeester Johan Hendrikse , contact met de NTFU onderhouden dus je hebt er absoluut geen dagtaak aan.
Met opzet heb ik mijn afscheid al maanden voor de ALV aangekondigd binnen het bestuur zodat er ruim voldoende tijd is om een opvolger/opvolgster te vinden.
Natuurlijk blijf ik gewoon lid van de RTC , krijg ik nog meer tijd om te fietsen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.