Tiny van Terheijden

Geachte rtc-ers.

Afgelopen Zondag hoorde ik dat Tiny van Terheijden op weg naar het werk is aangereden door een automobiliste , hij was op de fiets naar zijn locatie.
Hij is dusdanig geraakt dat hij door de klap via de voorruit over de auto is gevlogen en hard op het wegdek gesmakt werdt dat direct medische hulp noodzakelijk was.
De gevolgen waren een hersenschudding en een breuk in een laag gelegen ruggewervel.
Hij is opgenomen geweest in het Ziekenhuis , vandaag mocht hij naar huis met een aangemeten corset om de breuk te ondersteunen en in een stabiele positie te houden, ook heeft hij veel last van de opgelopen hersenschudding in de vorm van duizeligheid bij beweging.

Hij had echt weer zin in het fietsseizoen en in het verblijf op de Camping in Burgh-Haamstede, maar dat zit er voorlopig niet in , sterker nog hij vreest dat zijn fietsseizoen al grotendeels klaar is.
Al met al een rot begin , mede ook dat hij vorig jaar door een hernia langdurig niet kon fietsen en werken.

Ook zijn hoop om de Alpenweek bij te wonen is vervlogen , maar laten we hopen dat er 100% herstel zijn mag, 11 April moet hij zich weer melden in het Ziekenhuis voor controle , dus afwachten weer.

We wensen hem dan ook alle goeds en nogmaals een spoedig volledig herstel. Als jullie hem een mail willen sturen ter ondersteuning is hier zijn adres:

terheijden30@orange.nl
en het postadres is; Tiny van Terheijden
Nicolaas Peckstraat 21
4651 DD
Steenbergen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.