Uitdaging of zoals je wil Uutdaeging .

Dames en Heren ,

Ieder jaar wordt er weer voor de strijd tegen kanker de Alpe d’Huzes beklommen , wij kunnen hieraan op een leuke manier aan bijdragen door zelf op de fiets te klimmen en als verschillende groepen starten voor een rondje Veere . Wat is het geval 5 man van interieur Paauwe gaan deelnemen aan de editie van dit jaar , ze willen op verschillende manieren zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het KWF , het hoeft geen betoog hoe belangrijk het is om de deze ernstige ziekte te bestrijden ,wie kent niet iemand of misschien zelf wel die getroffen is door deze aandoening . De impact om iemands leven is enorm , onzekerheid , angst ga er maar eens mee dealen , maar de belangrijkste vraag in deze is hoe ziet mijn toekomst er uit .

Veel is al bereikt maar heel veel moet nog gedaan worden om zover te komen dat een ieder er van kan genezen, dat is het doel van onderzoek , onderzoek zal steeds nodig blijven om de strijd te winnen , er daar is geld voor nodig zodat genezing mogelijk zal zijn .

Leen de Jonge heeft mij gevraagd of RTC wil bijdragen om met verschillende groepen van het zelfde niveau een rondje Veere te fietsen ,en dan om de 5 minuten een groep laten vertrekken . Per Persoon een tientje inleggen en gaan voor een mooi ritje Veere , dit zou misschien ook op een trainingsavond kunnen nu het steeds langer licht wordt .
Bij terugkomst staat er koffie met Appeltaart klaar en een drankje .
Dit moet toch lukken denk ik dan , hoe meer zielen hoe meer ( geld ) vreugd .
Leo Noordijk.