Voor mij weerzien met een gouden rand

In de herfstmaanden van 2016 heb ik geprobeerd om foto’s uit alle RTC Alpenweken te combineren tot een verhaal. Niet een chronologisch verhaal, maar een verhaal van ritten en beklimmingen met de bijbehorende onvergetelijke aanblik van onvergelijkbare fraaie natuur die de Franse Alpen op dat plekje biedt.

Het zorgde bij mij, zeker ook omdat ik alle weken mocht meemaken, voor geëmotioneerde momenten. Een herbeleving van alles wat we daar hebben beleefd. Emotie ook, omdat we inmiddels al 3 van onze ‘mede coureurs’ uit die onvergetelijke weken moeten missen.

Voor liefhebbers; hier zijn de filmpjes.

6 gedachten over “Voor mij weerzien met een gouden rand”

 1. Prachtige compilatie van een uniek evenement door de jaren heen. Ik kreeg bij het kijken direct al weer zin om af te reizen naar Baratier.
  Chapeau Cees, bedankt voor al je werk!

 2. Fantastische weken in een van de meest veelzijdige fietsgebieden van Frankrijk voor klimfietsers, zowel laag-, midden- als hooggebergte in de buurt en wat wil een mens nog meer. Ben er nadien op eigen gelegenheid nog paar keer geweest en verveelt nooit.
  Misschien nog één keertje Cees met een stel oudgedienden om herinneringen op te halen als stel oude mannen haha?

 3. Nou Wilbert,…. ik heb er wel ‘s aan gedacht. Een weekje of 10 dagen Les Deux Bois bij Françoise. Ruimte genoeg daar begin juli. En volgens mij zou er nog goede belangstelling voor zijn ook.
  Maar……..eh, dit jaar zit m’n programma al vol. Een beetje prof heeft de zaakjes voor 2017 al rond natuurlijk!!! Voor mij in 6 à 7 weken tijd “de Ronde van de Middellandse Zee”, daarna over de parcoursen van “de Dauphiné” in de Drome en de Vercors, nog gevolgd door les Vallees des Villards,de streek bij de Lacets de Montvernier en de Col de la Madeleine.
  Wat denk je van begin juli 2018? Ben ik toch ook nog maar net 73, moet kunnen.

 4. Nou Cees, heb inmiddels begin juli 2018 al met potlood ingevuld in onze agenda.
  Franny heeft pas een veel lichtere fiets gekregen dus die kijkt nu al uit naar de tijdrit op woensdag. Mijn programma 2017 zit nog niet vol maar begin juni ga ik in ieder geval de “Trois Ballons” rijden van 215 km.

 5. Kan leuk worden, Tiny heeft gisteren een e-bike (sportief model) gekocht. Zij rijdt alles en iedereen eruit denk ik.

 6. Cees lijkt me een goed plan eind juni begin juli 2018. Elke keer als ik terugkijk dan moet ik aan die geweldige tijd denken die we daar gehad hebben en komen vele herinneringen terug.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.