Waarom ben ik lid geworden van RTC Schouwen-Duiveland?

Waarom ben ik lid geworden van RTC Schouwen-Duiveland?

2,5 jaar geleden zijn wij op het mooie andere eiland komen wonen en omdat ik graag fiets gelijk lid geworden van de toerclub SD mede om aansluiting te vinden bij mede toerfietsers op SD.

Lid worden van een club betekend voor mij deelnemen aan gezamenlijke toer en trainingritten,de georganiseerde tochten is helaas een probleem geweest de afgelopen tijd,maar de trainingsritjes op zondag probeer ik zoveel mogelijk mee te gaan,helaas is daar de opkomst tot op heden niet best.

Wat ik wil vragen aan de mede leden is er belangstelling om bv op dinsdag en donderdag(ochtend of middag)een groep te organiseren voor pensionada’s om samen te gaan fietsen want dat is tenslotte de reden waarom iemand lid wordt van een vereniging.

Met vriendelijke groet,

Kees Ihrman
Telefoon 06-50235703

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.