Wie Oh Wie

Beste RTC ‘ers,

De zomer loopt op het einde al zou je het nu nog niet zeggen, schitterend weer , we kunnen nog steeds profiteren van een rondje op de racefiets .Maar een ding is zeker dit stopt en dan gaat het mtb gebeuren weer meer op de voorgrond verschijnen , langzaam maar zeker worden er al tochten georganiseerd .

Ook in onze regio zal zich weer meer mtb activiteit ontplooien , binnenkort kunnen we het winterprogramma verwachten van de toercommissie die dit samenstelt . Buiten ons programma vinden ook een aantal evenementen plaats in het bijzonder de Delta Strandride die nu op een Zaterdag verreden zal gaan worden , deze tocht is een onderdeel van de Delta RIDE FOR THE ROSES  . De tocht wordt op Zaterdag 29 December verreden vanaf de Brouwersdam deze is iets gewijzigd met name vanaf de start , we gaan niet meer zoals voorheen door het losse zand maar eerst verhard en daarna het strand op . De afstanden zijn 20 en 40 km over strand en een klein deel door het bos .

Het Bestuur van de strandride heeft de hoop uitgesproken dat veel rtc’ers mee zullen doen het is nog vroeg maar als je kan en wil noteer dan deze datum .
Opgave kan nu al, ga naar  https://www.strandride.nl/inschrijven.

Tevens zoeken we nog 4 a 5 vrijwilligers die willen bijspringen het duurt geen hele dag ,want de start is al om 10 uur . Het moet toch mogelijk zijn dat er een aantal mensen zich willen inzetten op zo’n groot ledental . Het mogen ook echtgenoten zijn van onze leden .

Mocht U zich willen aanmelden geef dan Uw mail en of 06 aan mij door . Alvast bedankt namens het Bestuur van de Delta RFTR .

Groeten ,

Klik hier en mail naar Leo Noordijk om je aan te melden