Zierikzee-Menton nu alleen nog in herinnering

Dinsdagavond 22 november vond in Pizzeria “Il Nettuno d’Oro” nog een gezellig samenzijn plaats. De avonturiers die in juni de monstertocht Zierikzee- Menton reden sloten daar het fietsjaar 2011 af met een etentje en ook hun dames waren daarbij aanwezig.

Dat de ploeg niet geheel compleet kon zijn was jammer, maar wel begrijpelijk. We leven nu eenmaal in een wereld van druk, druk, druk.

Druk was er deze avond in het geheel niet, op ontspannen wijze en in een gezellige sfeer werden uiteraard de nodige annecdotes opgehaald en niets wees er meer op dat er tijdens de tocht dagen bij waren geweest dat werd “geleden” onder de slechte weersomstandigheden.

Dit soort bijeenkomsten is in het verleden weleens een bron geweest voor toekomstige fiets evenementen en ook deze avond kwamen er weer de nodige ideeën daartoe over tafel. De opmerkingen en suggesties liepen van Nederland tot ver in Spanje en Toscane uiteen.

Na afloop van de maaltijd nam Ab Heijboer even de regie in handen. Deze talentvolle klimgeit vond dat Zierikzee- Menton niet alleen herinnerd mocht worden door middel van een eerder verkregen beeltenis, maar dat een certificaat als schriftelijk bewijs daarbij zeker niet mocht ontbreken.

Daarna reikte Ab aan elk van de aanwezigen het certificaat (zie foto) van deelname en volbrenging van de tocht uit. Daarvoor ontving Ab een dankbaar applaus van de aanwezigen.

Zierikzee- Menton is hiermee afgesloten, maar bij de heren die dit avontuur hebben beleefd, zullen net zoals deze avond ook in de komende tijd nog ideeën en plannen blijven opborrelen. Wie weet leidt het ergens toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.