40 Jaar RTC

RTC 40 Jaar.

22 september 2018 RTC bestaat 40 jaar. Reden voor een feestje. Met de ledenvergadering Maart jongstleden werd er een feestcommissie benoemt, omdat we het er wel over eens waren dat we dit niet on opgemerkt voorbij konden laten gaan.

Zaterdagavond was het dan zover een feestavond in Knip café de Barbier in Ouwerkerk. Dankzij een medeoprichter van de toerclub , zelf ook aanwezig deze avond, konden we alle shirt van afgelopen 40 jaar laten zien aan onze leden.

De inloop was vanaf 16:30 uur , en zo rond 17:30 uur waren de meesten al aanwezig. Na een korte toespraak van onze voorzitter die daarin nog even terugblikte op de oprichting van de damesgroep binnen RTC, wat een enorm succes blijkt te zijn .Ook rijkte hij nog de prijzen uit aan de winnaars van de clubcompetitie bij de dames en de heren. Bij de dames is dit Marijke Jumelet en bij de heren Tonny Vaes. Daarna gaf hij al snel het woord aan Maarten Dijkman mede oprichter van RTC . Die nog even in vogelvlucht terugblikte op 40 jaar RTC. Ook had Maarten de shirts meegenomen waarin de afgelopen 40 jaar door de leden werd gereden. Hierna het woord aan Martijn van De Barbier om het Buffet te openen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er menig sterk verhaal verteld. Na het dessert buffet werd er door Jan Hillebrand nog een petje op – petje af quiz gehouden. Jan had zijn best gedaan op de vragen en had de vragen allemaal zo gemaakt dat ze allemaal iets met 40 te maken hadden. Het leek er in eerste instantie op dat Jan te weinig vragen zou hebben, maar doorvaar had Jan de juiste oplossing bedacht, i.p.v. 1987 maakte hij van het jaartal 1978. En dat was doorslaggevend en was er 1 winnaar over.  Jan rijkte het mooie beeld(uiteraard van een wielrenner) uit aan Irene van der Sleen.  Onder het genot van een drankje werd er nog gezellig nagepraat over De laatste quiz vraag. En rond 22:00 uur vertrokken ook de laatste leden richting huis. Het was een geslaagde gezellige avond. Op naar de volgende 40 jaar

Leden bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens deze gezellige feestavond en tijdens onze  trainingsritten en toertochten afgelopen 40 jaar.

 

 Zet de film in werking en kijk wat er zoal heeft plaats gevonden de afgelopen 40 jaar van RTC .