Fred Theunisse Memorial

Op zondag 17 augustus zullen we de uitgestelde Fred Theunisse Memorial rijden.

Het is de bedoeling dat we met de groep naar Scharendijke rijden waar we bij de woning van Fred zijn zoon Laurent oppikken die deze dag met ons meee zal rijden op de Kuota van Fred. Na een korte stop aldaar en moment ter nagedachtenis aan Fred zullen we aanvangen met een rondje Flakkee die Fred toen hij nog leefde ook vast gereden heeft of delen ervan.

We rijden via de Brouwersdam – Ouddorp en Stellendam langs de noordkant van Flakkee naar het sluisje van de haven van Middelharnis. Daar overgestoken gaat het verder richting Stad en Den Bommel. Onderweg afzakkend langs de oevers van het Volkerak maken we nog een koffiestop. Na genoten te hebben van onze gebruikelijke koffie met appelgebak rijden we via Oude Tonge en de Grevelingen weer ons eiland binnen. Langs het Dijkwaterje en Dreischor komen we dan weer bij ons vertrekpunt Scharendijke.

De Toercommissie hoopt dat iedereen die vaak genoeg met Fred heeft gefietst deze gelegenheid te baat wil nemen om nog een keer ter nagedachtenis aan Fred aan deze rit deel te nemen.

Afstand ca. 100 km.

Vertrek vanaf De hogen Blok om 8.45 uur

We proberen dan om ca. 9.15 u te vertrekken vanaf Scharendijke.

Deelname leden 5 Euro – niet leden 8 Euro

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.