Giro di Schouwen Duiveland

Volgende week zondag 4 augustus zullen we weer deelnemen aan Giro di Schouwen Duiveland welke rit tevens geldt als clubrit.

Er kan gekozen worden uit 25 – 50 en 100 km. Kijk voor de diverse routes op www.girodischouwenduiveland.nl.

Het idee is dat wij  als RTC de 100 km route rijden . Kijk voor de route die ons over het hele eiland zal voeren van Westenschouwen tot Bruinisse op www.girodischouwen-duiveland.nl

Inschrijven en start bij Strandpaviljoen, Our Seaside, Oost 2, 4325 LG  Renesse

Voor diegene die gezamelijk willen is het geplande vertrek vanaf De Hogen Blok : 8.30 uur

Als iedereen heeft ingeschreven hopen we te vertrekken vanaf Our Seaside om ca. 9.15 uur

namens de Toercommissie hopen we weer op een grote deelname.

 

4 gedachten over “Giro di Schouwen Duiveland”

 1. Vanmorgen samen met Jan Hillebrand – Leo Noordijk en Piet Schneiders de bescheiden opgehaald voor het uitzetten van de routes voor de Giro di Schouwen-Duiveland.
  Waar ik mij toch weer over verbaasd heb is het feit dat wij ondanks het grote ledenaantal van ca. 130 leden via twee oproepen slechts 4 mensen op de been kunnen krijgen om dit te doen.
  Als ik dan terug rij van Our Seaside naar Zierikzee en ik twee RTCers, allebei alleen tegenkom die bezig zijn een rondje te rijden, rijzen bij mij direct de gedachte waarom het zo moeilijk is om mensen gemotiveerd te krijgen om een paar uurtjes van hun tijd te besteden aan hun vereniging of hun lievelingssport.Mede gezien het feit dat ik weet dat er een redelijk aantal RTCers zijn die niet meer in het arbeidsproces zitten.
  Met dit zelfde fenomeen werden wij geconfronteerd toen wij als vereniging begin dit jaar werden benaderd om te helpen bij een wielerweekend voor de verstandellijk gehandicapten van de stichting ID Cycling om te assisteren om voor deze mensen een leuk weekend te verzorgen.

 2. Het is als bij veel verengingen het zijn altijd de zelfde die het doen.
  Zelfs was het zo dat Evelien niemand had die de 50 km route voor zijn rekening wilde nemen .
  Maar Jan Hillebrand kon het niet over zijn hart verkrijgen dat deze route dan niet uitgezet kon worden. Evelien heeft de 25 km route uitgezet
  Hij heeft zich met nog een vrijwilliger vanavond alsnog ingezet chapeau Jan .

 3. Nog even ter aanvulling Jan heeft dus met een maat waarmee hij graag fiets dus 100 km uitgezet . Gelukkig zijn die twee goed op elkaar ingespeeld en ging het nog vrij vlot .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.