Jolanda Bruin gaat koersen

Ons clublid Jolanda Bruin zal in het seizoen 2012 te bewonderen zijn in de Zeeuwse Wielerploeg voor vrouwen. Het team Nutswerk/Cube was dit seizoen nog actief onder de naam Rabo Lady Force. Voor het team Nutswerk zullen 15 dames uitkomen waaronder 5 Zeeuwsen. Het team is internationaal want er zullen ook 2 Belgische dames deel van uit maken.

Het team Nutswerk zal onder meer de wedstrijden Rabo Ster Zeeuwsche Eilanden en Lotto Cycling Cup rijden. Jolanda zal geduchte tegenstanders gaan tegenkomen, want zo was bijvoorbeeld Marianne Vos in 2011 nog winnaar in de Ster Zeeuwsche Eilanden. Zij zal in de ploeg onder meer worden begeleid door de ploegleiders Fonny Kint en Gerrie Sijnesael.

Wij kennen de kwaliteiten van Jolanda als geduchte hardrijdster al en zullen haar verrichtingen in het “echte” peloton  nauwgezet gaan volgen. Uiteraard wensen we haar veel succes toe bij deze geweldige uitdaging.

.

5 gedachten over “Jolanda Bruin gaat koersen”

  1. In 2012 rijden niet 2 maar 4 Belgische dames in Team Nutswerk te weten Tara Gins, Els Leemans,Lisa Bogaert, en Shauni Corthout

  2. Jolanda je bent in ieder geval de enige uit Zierikzee.
    Ik wens je veel succes, aan je conditie en inzet zal het niet liggen.

  3. Jolanda,ook van ons heel veel succes!! Je hebt in ieder geval al een super soigneur in huis…Tonny!! Hij wordt jou persoonlijk verzorger en daarnaast zal hij natuurlijk met liefde de verzorging van Jasmijn en het huishouden van je overnemen zodat jij je helemaal op de wielersport kan toeleggen in 2012…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.