Ride for the Roses

Op 31 augustus 2008 werd voor het eerst in Zeeland de “Ride for the Roses” verreden. Waar dat voor staat hoef ik denk ik niemand meer uit te leggen.

Toen, in 2008, werd dat ook al door vele RTC-ers begrepen na meer dan 50 inschrijvingen (op 105 leden) kwamen er uiteindelijk 49 aan de start.  Het was indrukwekkend.

Op zondag 7 september 2014 krijgen we weer een kans om in Zeeland over wegen te rijden die anders voor de fiets verboden zijn.

We hebben nu 130 leden dus ik reken op 60 tot 65 inschrijvingen. Dit zeg ik overigens op persoonlijke titel en niet als bestuurslid van de RTC.  Alleen……………………. voor minder zou ik me als bestuurder van deze fietsclub wel enigszins schamen.

Zie ook:  http://communities.zeelandnet.nl/clo

 

12 gedachten over “Ride for the Roses”

 1. Cees,

  Ik denk dat we als ver. met zoveel leden het toch mogelijk moet zijn om de helft tussen de wielen te krijgen.
  Laat men alvast 7 September 2014 in zijn /haar agenda noteren.
  Met een dikke 60 leden RTC Schouwen-Duiveland vertegenwoordigen moet toch aanspreken zeker gelet het doel .
  Ik ga er vanuit dat we met zeer velen deze tocht gaan rijden.

 2. Ben momenteel de weekenddiensten voor 2014 aan het indelen. Het weekend van 7 september houd ik zeker vrij, hopelijk kunnen we met een grote groep RTC-ers deelnemen aan dit prachtige evenement.

 3. Dit is er eentje die je bijna niet mag missen, zeker niet nu deze zo dicht bij huis is.
  Ik hoop dan vele van jullie weer eens tegen te komen!

 4. Marcel: leuk. Ik zou het ook leuk vinden om je weer eens te zien.

 5. Wordt het een club inschrijving zoals toen, of gaan we het allemaal individueel doen?
  Binnenkort begint de inschrijvingsmogelijkheid namelijk.

 6. Laten we dit als club doen, lijkt mij gezellig. Op de fiets van Zierikzee naar Goes naar de start en na afloop ook weer terug fietsen. Stel wel een termijn. Mij kun je opgeven. Laat het wel weten als het niet door de club geregeld wordt.
  Groet.
  Frans Dieleman

 7. In reactie op jullie vragen mogen we er toch vanuit gaan dat deze in clubverband wordt verreden.
  Het zou mij dan verbazen al dit niet zo is, ik mag er vanuit gaan dat de toercommissie de RFTR in het nieuwe programma van 2014 heeft opgenomen.
  Als de inschrijving start moet dat m.i. via RTC gebeuren , misschien is het een idee nu al de leden de vraag voor te leggen wie mee doet.

 8. We hoeven ons “an bloc” niet als RTC in te schrijven. We kunnen ook iemand in laten schrijven (ik wil wel de eerste zijn) die dan een wielerploeg aanmaakt. Daarna kan iedereen zich persoonlijk in schrijven onder de wielerploeg van RTC. (zie hieronder een copie van de RFTR site) Is er ook geen gedoe met geld.

  Wielerploeg inschrijven?

  Voordat een wielerploeg kan worden aangemaakt, dient één deelnemer zich individueel in te schrijven. Tijdens het inschrijven krijgt die persoon de mogelijkheid een wielerploeg aan te maken. Andere individuele deelnemers kunnen zich aansluiten bij deze wielerploeg.

 9. Ab, ik schrijf me alvast bij je in voor deze rit. Wie volgt?

 10. allen de beste wensen,,ik rij graag mee,grtn erik

 11. Ik ben der bij. Ik heb mij net ingeschreven!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.