Bestuursvergadering

Afgelopen week vergaderde het bestuur, op zich voor de meeste leden nou niet zo’n bijster interssant onderwerp, in ieder geval kan ik me voorstellen dat een nieuwsbericht van Cees over weer een fraaie tocht lekkerder leest dan een verslag over een bestuursvergadering. Omdat wij vanzelfsprekend wel met zaken bezig zijn die alle leden aangaan toch even een bericht.

Gastvrij werden wij onthaald, in dit geval bij Leo Noordijk, die ons van de nodige lekkernijen voorzag zodat het dessert van het avondeten nog eens werd overgedaan en vervolgens aan het eind van de avond het gevoel bestond dat de volgende ochtend geen ontbijt noodzakelijk werd geacht.

Waar hebben wij het over gehad? Naast de gebruikelijke zaken die altijd de revue passeren, zoals binnengekomen post en penningen, waren er een paar zaken die extra aandacht kregen te weten:

De Website:

Eric van Doorn was onze gast om de nodige zaken omtrent het gebruik van de website te bespreken en te bezien of hier en daar verbeteringen zijn aan te brengen zodat het allemaal nog wat gebruiksvriendelijker wordt.

Beleidsplan:

Zoals jullie weten is er een commissie beleidsplan aan het werk om samen met een bestuursafvaardiging te bekijken of wij dit voor het nieuwe bestuursjaar voor elkaar krijgen. Graag maak ik de leden er alvast op attent dat er rond het einde van dit fietsseizoen aan alle leden wordt verzocht om een enquete in te vullen teneinde nog beter rekening te kunnen houden met wensen van leden. Vanzelfsprekend is daarbij medewerking van iedereen noodzakelijk.

Andere zaken:

Naast gebruikelijke andere zaken was de wel en wee commissie ook punt van aandacht, wij hopen natuurlijk dat iedereen die door ziekte of pech anderszins niet kan deelnemen aan (fiets)activiteiten snel weer aan de beterende hand is, gezondheid blijft immers de basis! De gang van zaken binnen de toercommissie kwam aan de orde en de tot nu zeer fraaie (deelname)resultaten van dit seizoen, het fietsen leeft en met name de deelnamegroei is erg positief!

In november staat weer een vergadering op de agenda, eerst echter nog even genieten van de maanden augustus en september waarin nog de nodige tochten en trainingen op de toerkalender staan, weliswaar geen alpentochten meer maar hier en daar toch nog een leuk hellinkje of anderszins.

Groeten namens het bestuur,

Wilbert Stadhouders

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.