Fietstocht verder opgetuigd

Op 16 oktober plaatste ik een artikeltje op de RTC site met de vraag of er iemand binnen onze gelederen interesse had om Hans, Peter, Tiny en mij te begeleiden op onze fietstocht naar de Mont Ventoux.

Ik dacht er zal vast wel iemand zijn die dat een leuk reisje vindt. Ja, waarom niet, we hebben ca 140 leden en nauwelijks de helft daarvan zie je ooit eens op de fiets in clubverband. Toch was er voor een gemotoriseerd vakantie reisje blijkbaar ook geen interesse bij fietsende of niet fietsende RTC-ers.

Toch was er eind oktober al een enthousiasteling die zich meldde als kandidaat. We hadden zelfs een ogenblik 3 belangstellenden. Inmiddels is het zeker dat Leen Ouwerkerk ons gaat begeleiden, hij zal doen in de camper van Peter en Helma Kloet. Bergruimte genoeg, voor bagage, fietsen, voeding en materialen. Ook voor de terugreis, die op 4 juli gaat plaatsvinden, is er ruim plaats voor ons allen. Kortom de begeleiding, maar ook wij, zijn van alle gemakken voorzien. Alleen nog fietsen dus.
Dinsdag a.s komen we nog eens bij elkaar om nader kennis te maken en om weer wat stappen vooruit te zetten voor wat betreft de zaken die we onderweg gaan tegenkomen. Het ‘optuigen’ van de Zierikzee- Mont Ventoux Tocht gaat, stap voor stap, gestaag door.

Mooi vooruitzicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.