Goede doelen

Van het Bestuur:

Met regelmaat krijgen wij verzoeken van clubleden en instellingen waarin de vereniging gevraagd wordt om een geldelijke bijdrage voor het goede doel of om ruimte beschikbaar te stellen op de website om dat betreffende doel aan te prijzen.                                                                                                                                                   De RTC Schouwen-Duiveland stelt zich op het standpunt dat het eigenlijk onmogelijk is om op de verzoeken, of bepaalde verzoeken in te gaan zonder een precedent te scheppen. Dat betekent niet dat we niet gevoelig zijn voor de inspanningen die de instellingen en onze clubleden zich getroosten om geld in te zamelen voor het goede doel.

Elk clublid krijgt dan ook de ruimte op onze website om door middel van een verhaaltje aan te geven waarom hij of zij zich fietsend gaat inspannen om middelen “binnen te brengen” voor zijn of haar goede doel. Ook een verwijzing naar een daarop betrekking hebbende website van die instelling is daarbij toegestaan. Als het betreffende clublid, indien hij of zij dat wil, voor zijn of haar fietsende inspanning een geldelijke bijdrage voor dat goede doel wil vragen kan dat ook, maar dan zal dat een verzoek om een persoonlijke bijdrage van de leden moeten zijn. 

Wij hopen door middel van deze uiteenzetting duidelijkheid te verschaffen hoe wij in de toekomst willen omgaan met de vragen om bijdrages of om sponsor te worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.