van de voorzitter

 

Beste leden,
Het weg seizoen is al ruim 2 maanden bezig, we hebben al diverse clubritten gehad waarbij de opkomst mooie aantallen wielrenners laat zien.
Dit is voor zowel de club als de leden van de toercommissie een positief signaal dat er vanaf de leden genoeg interesse in de verenigings  activiteiten is.
 
Afgelopen najaar is er onder de leden een enquête gehouden over het RTC-tenue en naar aanleiding van deze enquête is er besloten om een nieuw tenue te ontwerpen wat door de leden enthousiast is ontvangen.
 
Op de ALV in maart is er onder de inzenders van de enquête een RTC-shirt verloot en dit is gewonnen door Cees Roggeband, die hierboven glimmend van trots met zijn shirt staat.
 
Eind april zijn de tenues uitgeleverd door Jan de Jonge tweewielers en de leverancier AGU.
Helaas zijn er bij het bestellen leden die niet er goed over nagedacht hadden wat ze wel en niet wilden aan clubkleding.
Dit heeft helaas tot gevolg gehad dat er bij het uitleveren door enkele leden op een onfatsoenlijke manier gereageerd is tegen de leverancier.
Er is bij het bestellen duidelijk gemeld dat wat je besteld krijgt en dat er geen kleding “bij” besteld kon worden ter plekke.
Jan de Jonge tweewielers heeft voor nieuwe leden en valpartijen enkele kledingstukken op voorraad en niet meer.
in het najaar volgt er weer een bestelmoment en dan kan je je kleding aanvullen.
 
Ik wens iedereen een plezierig en vooral gezond wielerseizoen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.