Heel erg attent!

Graag wil ik Bestuur en leden van de RTC bedanken voor het prachtige boeket dat ik gisteren mocht ontvangen om mijn herstel te bespoedigen.
Begin september ben ik door een geheimzinnige aandoening getroffen waardoor ik drie weken absoluut niet heb kunnen werken en nog erger vier weken niet heb kunnen fietsen.
Inmiddels gaat het weer stukken beter alleen blijven mijn vingertoppen aanvoelen of ze bevroren zijn geweest, met name ‘s morgens bij het opstaan en als ik gewerkt heb. Ik hoop dat dit vervelende gevoel in de loop van de komende maanden nog wegtrekt maar de medici kunnen me dit helaas niet garanderen.Gelukkig zit ik met fietsen alweer bijna op mijn oude niveau en ik hoop binnenkort weer eens mijn gezicht te laten zien tijdens een rit van de RTC.
Nogmaals bedankt , dit gebaar wordt zeer gewaardeerd door mij!

Frank van der Vliet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.