Ledenenquete

Ledenenquete ten behoeve van beleidsplan RTC.

Beste Leden,

De afgelopen maanden heeft de beleidsplancommissie zich gebogen over een verzoek van het bestuur om “input” te leveren om te komen tot een beleidsplan voor de komende jaren voor onze vereniging. Deze leden, Tonny Bruin, Ab Heijboer, Raymond Tolhoek en Janneke Ruitenbeek hebben de nodige inbreng gehad zodat wij hopen dat op de eerstvolgende ledenvergadering wij dit beleidsplan kunnen vastleggen als leidraad voor onze vereniging.

De beleidsplancommissie en bestuur achten het noodzakelijk dat eerst nog de mening(en) en argumenten van jullie gepeild worden alvorens definitief tot een invulling van het beleidsplan te komen.

Het bestuur verzoekt jullie daarom deze enquete in te vullen en dit te doen voor 23 september aanstaande zodat de resultaten hiervan duidelijk voordat het fietsseizoen afgelopen is.

Het behoeft vanzelfsprekend geen betoog dat de vereniging er belang bij heeft dat iedereen deze enquete ook invult, immers hoe meer reactie van alle leden hoe beter straks het beleidsplan zal aansluiten bij de wensen van alle leden.

Het bestuur en beleidsplan commissie rekent daarom op jullie deelname!

2 gedachten over “Ledenenquete”

  1. Hoi Johan,
    als het goed is heb je van Frank een mailtje gehad met daarin als bijlage de enquete.
    Wanneer dit niet het geval is, mail hem dan zelf even.
    Groetjes,
    Janneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.