Fred.

Dames en Heren,

Het was al enige tijd geleden dat ik contact had met Fred Teunisse. Inmiddels is dit contact er wel geweest en zijn gezondheid is dusdanig dat hij voorlopig niet aan fietsen denken kan. Heeft met de jaarwisseling een zware luchtweginfectie gehad. Heeft ook toen ook in het Ziekenhuis gelegen.

Ook moet hij iedere maand een bloedtransfusie ondergaan ,al met al geen bericht waar we van kunnen zeggen dat het de goede kant opgaat. Ook speelt het moe zijn een negatieve rol in zijn situatie. Hij geeft niet op en worstelt zich samen met zijn vrouw er doorheen. Laten we hopen dat het Luctor et Emergo wordt. Vanaf deze plaats wensen Bestuur en Leden van RTC Fred en zijn vrouw veel sterkte en hopen op termijn op positieve meldingen .

Schroom niet om hem eens te mailen of een kaart te sturen, uit  reacties van leden die door ziekte of anderszins niet kunnen deelnemen aan de clubactiviteiten , wordt belangstelling zeker op prijs gesteld.

Leo Noordijk.

2 gedachten over “Fred.”

  1. Geacht bestuur en leden RTC vanmorgen werd ik verrast met een geweldig bloemen pakket hiervoor namens mijn vrouw en mezelf hartelijk dank voor deze mooie geste.Het word zeer gewaardeerd.Het fietsen moet even op een laag pitje gezet worden en zo gauw als ik me goed voel stap ik weer op mijn stalen ros. Iedereen nogmaals bedankt voor de belangstelling en kaartjes die ik heb mogen ontvangen van deze warme club. mvg Fred en Hennie Teunisse

  2. Lieve Fred en Hennie,

    We duimen dat het snel weer wat beter mag gaan met jullie!
    Hopelijk ben je volgend seizoen dan ook weer van de partij Fred, al heb je volgens mijn weten géén stalen ros maar een mooi carbon exemplaar 😉
    Veel beterschap en zonneschijn gewenst voor nu.

    Groetjes van Reza en Alex.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.