tja………..wachten op Jan Hillebrand!!!

het was voor mij een grote verrassing dat de aankomend clubkampioen niet aanwezig was voor de trainingsrit!

ik hoorde een aantal verhalen aan en na een woordje van  Cees Lodewijk dat de groep die klaar stond om te gaan trainen/fietsen  ALTIJD samen uit en thuis diende te komen en het fietstempo  aan  te passen aan minder snelle rijders  en deze gouden regel in acht diende te nemen helaas waren niet de desbetreffende rijders aanwezig die deze regels aan hun laars lappen.

Hopelijk wordt dit conflict op een volwassen manier opgelost zodat rijders waaronder ik weer kunnen gaan genieten van het  uitermate sociale karakter en prettige mens Jan Hillebrand die hopelijk weer  snel mee wilt fietsen!

hoe eerder des te beter.

groet,erik

3 gedachten over “tja………..wachten op Jan Hillebrand!!!”

 1. Erik,

  Een mooi stukje, want Jan houd de kudde altijd bij elkaar en als het niet overkomt komt hij het je wel even zeggen.
  Ik hoop ook dat hij terug op zijn beslissing komt.

  Leo Noordijk

 2. Mooie worden Eric en Leo, en ik sluit me daar volledig bij aan. Niet alleen als fietser maar ook als persoon heb ik Jan hoog staan.

  Marcel de Vlieger

 3. Een tocht zonder Jan kan ik me niet voorstellen, tenzij het regent natuurlijk. Van mij krijgt hij alle steun. Ik zie hem graag terug.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.